nieuws 2

Samenwerking SCK en Bibliotheek

Geplaatst op 01-07-2019  -  Categorie: SCK-nieuws

Persbericht

Maassluis, 1 juli 2019

 

Samenwerking Senioren Computerclub Koningshof (SCK) en Bibliotheek Maassluis

biebsck

 

De Senioren Computerclub Koningshof (SCK) en de Bibliotheek Maassluis hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Het doel van deze overeenkomst is om inwoners van Maassluis de mogelijkheid te geven zich digitaal vaardig te maken waardoor zij beter mee kunnen komen in de steeds verdere digitalisering van deze maatschappij.

Met de samenwerking wordt het mogelijk om goed voorbereid en met veel plezier met de computer aan de slag te gaan. In de Bibliotheek Maassluis leert men de basis van “Muis tot Digi-D” en bij de SCK worden workshops gegeven die de leden in staat stellen zich nog verder op computergebied te bekwamen.

De Bibliotheek en de SCK bieden een totaalpakket aan waarin achtereenvolgens “Kennismaken met de computer”, “Klik & Tik” en de “Basisworkshop Windows 10” aan bod komen. Voor de deelnemers zijn hieraan geen kosten verbonden.

Op vrijdag 23 augustus a.s. zal door de SCK een introductiemiddag worden gehouden in Theater Koningshof. Tijdens deze bijeenkomst zal het SCK workshopprogramma voor het nieuwe seizoen worden gepresenteerd. Het totaalpakket van de SCK en de Bibliotheek zal dan uitgebreid worden toegelicht. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Is uw interesse gewekt? U kunt zich alvast aanmelden voor de computercursus. De eerste les is op dinsdagochtend 3 september 2019 om 9:00 uur in de Bibliotheek, telefoonnummer 085-0436741 (let op: dit is het nieuwe nummer van de Bibliotheek De Plataan, kies optie 1 voor Maassluis).