nieuws 2

Nooit te oud om te leren

Geplaatst op 10-09-2018  -  Categorie: SCK-nieuws  -  Auteur: SCK Maassluis

introductie 2

De Senioren Computerclub Koningshof (SCK) in Maassluis opende op vrijdagmiddag 7 september 2018 het activiteitenseizoen met de presentatie van het nieuwe workshopprogramma.nooit te oud om te leren.
Meer dan 100 senioren, zowel leden als niet leden, waren deze middag naar Theater Koningshof gekomen om kennis te nemen van het nieuwe workshopprogramma.
In het workshopprogramma 2018/2019 zijn 6 nieuwe workshops opgenomen zoals het grafisch ontwerpprogramma Paint.net en voor het samenstellen van leuke video’s het Windows 10 programma Story Remix. De aanwezigen waren heel enthousiast over het ruime aanbod workshops waaraan deelgenomen kan worden. Het SCK bestuur is blij met de zeer positieve reacties en zal de senioren in Maassluis en omgeving daarom blijven stimuleren bij te blijven in de digitale wereld. Als senior ben je nooit te oud om te leren aldus voorzitter Inge Krijgsman. Verder laat de voorzitter weten zich gelukkig te prijzen dat dankzij de groep van 25 vrijwilligers wederom een attractief workshopprogramma tot stand is gekomen.
Voor een volledig overzicht van de te geven workshops kunt u terecht op de website www.sckmaassluis.nl.
De eerste workshop begint op maandag 17 september a.s.
Het workshopseizoen wordt afgesloten op vrijdag 31 mei 2019.