Inloop

Wanneer de computer traag is of raar doet; als het internet het niet doet en voorts e-mails niet meer kunnen worden verzonden c.q. kunnen worden ontvangen, adviseren wij u tijdens deze inloopmiddag bij ons langs te komen. 


inloop

 

Ook voor het overzetten van oude LP's, cassettebandjes, dia's en/of videobanden op cd, dvd of usbstick kunnen de leden deze middag bij ons terecht. Wij proberen dan samen met u deze computerproblemen tot een oplossing te brengen.

De inloopmiddag vindt tijdens het workshopseizoen plaats op elke dinsdagmiddag. Gedurende het seizoen is er iedere laatste dinsdagmiddag van de maand een medewerker van het bedrijf PC Maasland aanwezig die u kan adviseren over een nieuw aan te schaffen PC, laptop of tablet of een deskundig advies kan geven over een noodzakelijk uit te voeren reparatie van uw computer. 

Tijdens de vakantieperiode is er 1 inloopmiddag per maand. De data hiervoor worden eind mei van ieder jaar bekend gemaakt. Dus mocht u er met de computer niet meer uit komen, kom dan even langs en maak bij voorkeur een afspraak via enilnokcs.[antispam].@outlook.com

Vrijwilligers
De taken van onze vrijwilligers kunt u als volgt omschrijven:
  • Ophalen van apparatuur
  • Aansluiten van het netwerk
  • Aansluiten van stroomkabels
  • Klaarzetten van laptops e.d.
  • Toezicht houden op de SCK middelen
  • Het assisteren bij docenten
  • Hard-  en softwarematig bijstaan van SCK leden 
  • Administratieve ondersteuning
  • Opruimen 

28555

U ziet het ..... op de clubdagen is meer 
dan genoeg te doen...

Aan iedereen die ons hier al mee helpen of hierin gaan steunen..... 

alvast bedankt!

U bent van harte welkom.
 
 
 
 
Bijeenkomsten

Naast de traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst en de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering worden er ook enkele zogenaamde themabijeenkomsten gehouden.


themamiddag2

 


Tijdens deze themabijeenkomsten zullen verschillende actuele onderwerpen met een korte presentatie worden belicht. 
Na de presentatie van een themabijeenkomst wordt er gelegenheid gegeven om met elkaar en het bestuur hierover van gedachten te wisselen. Opbouwende kritiek over de activiteiten van SCK en ideeën zijn hierbij van harte welkom. 
Onder het genot van een drankje willen wij op deze manier de leden de gelegenheid bieden om ook de sociale contacten te verstevigen.